1er. Taller a la Escola Pegaso

El passat cap de setmana varem iniciar les nostres actividats a la escola Pegaso al barri de la Sagrera de Barcelona. El taller va ser organitzat per l’AMPA de la escola i va acollir a 16 vailets que es volien iniciar a la programació. Però no només això, sino que varem voler complicar-ho una mica mès :)

Seguint amb la pràctica de programar en parella, varem proposar que els grups de treball estiguessin formats per pare + vailet, d’aquesta manera tots dos formaven part de la experiencia i varen poder compartir un matí lúdic a la vegada que molt interessant creant projectes amb Scratch. Això vol dir que hem fet RECORD de assistents amb 32 participants!!! Estem molt locus ;)

Tots els participats varen sortir molt il.lusionats i amb moltes ganes de repetir, concretament perque el proper dissabte 8 de Febrer es farà a la escola el 2on. taller de Scratch.

Taller a la escola Pegaso

 

vailetshacklab

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

16 − five =