i també arranquem a la escola Tecla Sala!

Sí, iupiiii!!! Desprès de molts ajustos logístics i coordinació amb la escola i l’AMPA, aquest dissabte varem obrir els tallers a la escola Tecla Sala de L’hospitalet de Llobregat. Es pot dir que varem “morir” d’èxit: Varem assistir 18 vailets i gairebè 20 es quedaven en llista d’espera!

Estigueu tranquils perqué ben aviat organitzarem de nou el taller per tots aquells que no vareu poder venir.

A més dels vailets, tambè varem ser-hi una deceda de facilitadors per tal de fer el taller mès interactiu i ajudar als vailets a crear els seus projectes.

Tecla3

Un cop més la experiencia va ser increible! En Carlos Iglesias va fer una introducció molt amena a la programació i la robòtica i els vailets s’ho varem passar genial participant i provant el nostre primer robot fet amb Lego WeDo. Encara que avui veniem per aprendre a programar amb Scratch. “Però jo vull jugar amb el robot” – ens deia l’Albert :)

Tecla2

Com ja es habitual, la sessió de treball va concloure amb la presentació de molts dels projectes que cada parella havia creat i que petits i grans varem aplaudir de valent. Fins i tot varen fer un video-joc per a 2 jugadors amb dracs i cavallers lluitant, increible!!!

Tecla4

I ja per acabar, com sempre ens agradar que els vailets valorin la experiencia, i un cop més ens varen deixar pels nubols! Gracies a tots! Seguirem fent tallers ben aviat.

Hapiness door

 

 

vailetshacklab

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

17 − 6 =