Scratch Day Barcelona 2014

Scratch DayBon dia Vailets,

Escrivim aquestes línies per anunciar-vos un esdeveniment que ens fa moltíssima il.lusió: Reserveu-vos el proper 17 de maig per gaudir en familia d’una jornada apasionant centrada en la programació i la robòtica!

En motiu de l’Scratch Day, jornada mundial de promoció del llenguatge de programació i entorn d’aprenentatge Scratch (el programa del gatet ^__^) que va ser creat l’any 2007 per un grup de investigadors del Media Lab del MIT (Institut Tecnològic de Massachusetts). L’any passat varen celebrar-se 177 events a 47 païssos i aquest any ens hem volgut sumar a aquesta gran festa de la tecnologia amb un event dedicat als nens.

Vailets HackLab i l’Ajuntament de Barcelona organitzarem l’event al meravellós Ateneu de Fabricació Digital de Les Corts.

ateneu panorama

Be, per ara res més! En breu us informarem com podeu apuntar-vos per assistir a la jornada.

També estem sumant pares, mestres i amics per formar part de l’equip de voluntaris que sereu de vital importancia per crear un event memorable. En breu crearem una xarxa per apuntar a tothom que hi estigui interessat a col.laborar. Mentre tant podeu contactar-nos per correu electrònic a vailets.hacklab @ gmail . com

Gracies i fins aviat!

Ajuntament de BarcelonaVailets Hacklab

 

 

 

vailetshacklab

 

One thought on “Scratch Day Barcelona 2014

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

15 − 4 =