Vailets Hacklab Day 2014 – Diari d’un somni

El passat dissabte 17 de Maig amb motiu de l’Scratch Day, jornada internacional de promoció del llenguatge de programació Scratch, la comunitat de Vailets HackLab ens vam sumar a la festa de la tecnologia organitzant el #VailetsHacklabDay conjuntament amb l’Ajuntament de Barcelona.

La jornada va esdevenir una autèntica fita per la nostra comunitat i varem aconseguir reunir prop de 1.000 persones , més de 600 vailets, en més de 18 activitats i tallers simultanis per a què els vailets tinguessin l’oportunitat de gaudir i aprendre creant programes, dispositius i artefactes.

Volem agrair molt especialment a l’Ateneu de Fabricació de les Corts, a l’Ajuntament de Barcelona, a les empreses Ro-botica, Bq, Túrmix, RNB i Flone, i a les entitats Mandarina de Newton, CodeclubCat, 3DPrintBCN i Electronics.cat tot el suport i col·laboració. Sense ells i totes les famílies que van formar part hagués estat impossible gaudir d’aquest dia tan màgic.

Un cop més, 1.000.000.000.000 Gràcies a Rubén Iglesias i Ari Iglesias per haver-nos regalat aquesta obra d’art en format de video que sabem que ha estat fruit de incontables hores de esforç. Ptons!

 

vailetshacklab

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

8 − 7 =