Vailets HackLab Day 2016

21 de maig, a Cornellà!

Per tercer any consecutiu, organitzem el Vailets HackLab Day. Amb el suport de l’Escola Dolors Almeda i l’Ajuntament de Cornellà, el proper 21 de maig tornarem a celebrar una jornada de divulgació tecnològica on els nens tindran l’oportunitat de descobrir la programació i la robòtica a través de jocs i activitats lúdiques.

Durant el dia, es duran a terme tallers i activitats diversos dirigits a vailets de totes les edats: programació amb Scratch, robòtica i Tinkering, Impressió 3D, competicions de robots, fabricació de cotxes solars i instruments electrònics i molt més…

L’any passat vam aplegar més de 1.000 persones en una jornada inoblidable. Fes una ullada al vídeo:

Quines activitats hi haurà al Vailets Hacklab Day?

Primer de tot la jornada estarà dedicada a realitzar activitats per a nens i nenes:

A partir de 3 anys:

  • Activitats lúdiques d’iniciació a la programació i la robòtica…
  • Tinkering
  • i molt més!

A partir de 7 anys:

  • Tallers de programació en Scratch.
  • Activitats centrades en l’electrònica.
  • Creació de robots
  • Fabricació de prototipus,
  • …i molt més!

També tindrem espais i activitats reservats per que Pares, Mares i Professors tinguin l’oportunitat de conèixer de primera mà les possibilitats que ofereixen aquestes activitats dins el món educatiu.

Què més haig de saber?

El VHLD2016 és un esdeveniment gratuït. Tot i així, per preveure l’afluència necessitem que reserveu la vostra entrada.

Les entrades es podran agafar en funció de l’horari que més us convingui, fins a fi d’existències. S’haurà d’especificar si l’entrada és per un adult o per les diferents edats que tinguin els vailets. Això ens ajudarà a modifical l’agenda fins a l’últim moment.

Aquestes entrades, amb la intenció de facilitar l’overbooking a les hores puntes, donaran la possibilitat de realitzar activitats durant les 3 hores següents un cop s’ha accedit al recinte.

A més a més, cada entrada de vailet anirà acompanyada de 3 Vailet Coins (3vCoins) que es podran bescanviar en tres activitats a escollir d’entre tota l’oferta. D’aquesta manera volem fer més sostenible l’esdeveniment durant tota la jornada.

Cal tenir en compte que aquest any donat que passarem la jornada a una escola (i sempre que el temps ens acompanyi) hi haurà zones demo per provar les construccions dels vailets i per fer zona d’esbarjo.

Per finalitzar heu de saber que hi ha un màxim de 6 entrades per persona per assistir a l’esdeveniment. Donat que és un esdeveniment gratuït i no volem que cap vailet es quedi sense entrada ens reservem el dret d’anul·lar aquelles entrades agafades que siguin fraudulentes. Agraïm la vostra col·laboració perquè això no succeeixi.

Podeu reservar aquí les vostres entrades:

registrar

On es farà?

Aquest any ens trobareu a l’Escola Dolors Almeda, que es troba al Carrer de Baltasar Oriol i Mercer 66, de Cornellà de Llobregat (08940)

Necessitem voluntaris!!!

I, per descomptat, si vols viure l’experiència del VHLD des de dins, et recomanem que no deixis passar la oportunitat d’apuntar-te com a voluntari.

No ho oblidaràs mai!

Voluntaris per organitzar el Vailets HackLab Day 2016
* Required
Nom i Cognoms *
Your answer
Telèfon *
Your answer
Email *
Your answer
Per què vols participar-hi? Com creus que hi pots fer un cop de mà? (Si no ho saps, tranquil/a, ja se'ns acudirà a nosaltres) :)
Your answer
Apunta't de voluntari a fer un cop de mà en alló que puguis: facilitar un taller, aconseguir material, o simplement, venir el dia 21 a fer control d'accés o ajudar amb la logística. Deixa'ns les teves dades i explica'ns com creus que podries col·laborar:
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy