Vailets HackLab Day 2018

16 de juny
L’Hospitalet de Llobregat!

Organitzem la quarta edició del Vailets HackLab Day. Amb el suport de l’AMPA del Col·legi Tecla Sala, el proper 16 de juny tornarem a celebrar una jornada de divulgació tecnològica on els nens tindran l’oportunitat de descobrir la programació i la robòtica a través de jocs i activitats lúdiques.

Durant el dia, es duran a terme tallers i activitats diversos dirigits a vailets de totes les edats: programació amb Scratch, robòtica i Tinkering, Impressió 3D, competicions de robots, fabricació de cotxes eòlics i instruments electrònics, i molt més…

Si en voleu saber més, feu un cop d’ull als vídeos d’altres anys:

Quines activitats hi haurà al Vailets Hacklab Day?

Primer de tot la jornada estarà dedicada a realitzar activitats per a nens i nenes:

A partir de 3 anys:

  • Activitats lúdiques d’iniciació a la programació i la robòtica…
  • Tinkering
  • i molt més!

A partir de 7 anys:

  • Tallers de programació en Scratch.
  • Activitats centrades en l’electrònica.
  • Creació de robots
  • Fabricació de prototipus,
  • …i molt més!

També tindrem espais i activitats reservats per que Pares, Mares i Professors tinguin l’oportunitat de conèixer de primera mà les possibilitats que ofereixen aquestes activitats dins el món educatiu.

La primera Hebocon a un VHLD

La primera Hebocon a un Vailets HackLab Day:

La revolució dels robots babaus ha arribat!!! Vine amb un fet de casa i perfecciona’l aquí!L’objectiu de la Hebocon és crear robots senzills, sense cap mena d’innovació tècnica i amb poca capacitat de moviment, utilitzant materials reciclats.Deixa volar la creativitat per construir un objecte que tingui moviment i que sembli (o no) un robot. Així que:

  • Porteu de casa un robot fet amb joguines trencades o amb qualsevol mena de material reciclat que es mogui.
  • Si no el podeu dur preparat, porteu qualsevol dispositiu o aparell que penseu que podria funcionar.

Somiarem un robot perfecte, esbossarem un robot sense limitacions i acabarem construïnt un aparell que funcionarà com pugui.

Li posarem un nom, el “tunejarem” tant com volguem, i ens sentirem orgullosos d’ell, perquè ja serà nostre! L’haurem creat nosaltres! Per aconseguir-ho fomentarem la col·laboració entre tots els participants, el treball en equip i la valoració de l’error com a quelcom positiu.

La lluita al tatami representa la part més lúdica del taller, posarem a prova les nostres creacions i riurem tots plegats.
Busquem passar un moment divertit i fer alguna cosa esbojarrada sense tenir a la tecnologia com a una barrera sinó com una oportunitat per crear.

Què més haig de saber?

El VHLD2016 és un esdeveniment gratuït. Tot i així, per preveure l’afluència necessitem que reserveu la vostra entrada.

Les entrades es podran agafar en funció de l’horari que més us convingui, fins a fi d’existències. S’haurà d’especificar si l’entrada és per un adult o per les diferents edats que tinguin els vailets. Això ens ajudarà a modifical l’agenda fins a l’últim moment.

Aquestes entrades, amb la intenció de facilitar l’overbooking a les hores puntes, donaran la possibilitat de realitzar activitats durant les 3 hores següents un cop s’ha accedit al recinte.

A més a més, cada entrada de vailet anirà acompanyada de 3 Vailet Coins (3vCoins) que es podran bescanviar en tres activitats a escollir d’entre tota l’oferta. D’aquesta manera volem fer més sostenible l’esdeveniment durant tota la jornada.

Cal tenir en compte que aquest any donat que passarem la jornada a una escola (i sempre que el temps ens acompanyi) hi haurà zones demo per provar les construccions dels vailets i per fer zona d’esbarjo.

Per finalitzar heu de saber que hi ha un màxim de 6 entrades per persona per assistir a l’esdeveniment. Donat que és un esdeveniment gratuït i no volem que cap vailet es quedi sense entrada ens reservem el dret d’anul·lar aquelles entrades agafades que siguin fraudulentes. Agraïm la vostra col·laboració perquè això no succeeixi.

Podeu reservar aquí les vostres entrades:

registrar

On es farà?

Aquest any ens trobareu a l’edifici Fàtima del Col·legi Tecla Sala, que es troba al Carrer Baró de Maldà, 27, 08901 L’Hospitalet de Llobregat, Barcelona

Transport públic:

Metro:

L1 Av. Carrilet
L1 Rambla Just Oliveres

Tren:

L’Hospitalet

Ferrocarrils Catalans de la Generalitat:

Av. Carrilet

Necessitem voluntaris!!!

I, per descomptat, si vols viure l’experiència del VHLD des de dins, et recomanem que no deixis passar la oportunitat d’apuntar-te com a voluntari.

No ho oblidaràs mai! Apunta’t aquí: http://bit.ly/volutarios-vhld2018

Hi col·laboren